En cua

 • Enviada: 2015-04-01 12:50:14
 • Per: laura
 • Presentada: 2015-04-01
 • Estat: En cua
 • Arxivat en: Educació, cultura i esport
 • Comparteix:

Esport a la ciutat

Millorar les instal·lacions esportives a la ciutat de Tarragona. La pista d'atletisme de Camp Clar hauria de ser una referència en l'àmbit esportiu on molts esportistes hi puguin entrenar en les millors condicions. Les instal·lacions fa molt de temps que no es renoven i falta material per entrenar bé. A tan sols dos anys de la celebració dels jocs del mediterrani no podem dir que tinguem unes infraestructures al 100%. Tanmateix hauria de ser accessible per a tothom. Per altra banda als esportistes de la comarca se'ls hauria d'ajudar en beques i ens els estudis, tinc entés que alguns esportistes tarragonins han hagut d'emigrar a Estats Units per manca d'ajuda en l'últim any. Promoure l'esport des de una millora de les instal·lacions esportives, fer-les accessibles per a tots els ciutadans i facilitar la pràctica de l'esport.


Aquesta pregunta ha estat aprovada i està a l'espera de ser redactada i presentada formalment a la institució on pertoqui. • Resposta directa d'ICV-EUiA:
  Hola!
  Efectivament els Jocs Mediterranis haurien de ser una oportunitat per deixar un llegat esportiu i social. Malauradament no totes les administracions semblen disposades a treballar en aquesta línia, nosaltres no hem participat en l'organització de Tarragona 2017, però sí que estem fent un seguiment per evitar que l'Ajuntament s'endeuti assumint uns costos que no podríem acceptar pagar com a ciutat. Tot i així cal promocionar l'esport base, són molts elements a reestructurar en aquest camp, per això inclourem les reflexions que ens has fet arribar en els nostres debats i et farem arribar les propostes que recullin aquests propòsits.
  Moltes gràcies per la teva ajuda!

comments powered by Disqus