Acceptada

 • Enviada: 2015-02-20 16:03:17
 • Per: Antonio Collado
 • Presentada: 2015-02-20
 • Estat: Acceptada
 • Arxivat en: Joventut i esport
 • Comparteix:

FER DEL BÀSQUET UN EIX ESPORTIU DE CIUTAT

FER DEL BÀSQUET UN EIX ESPORTIU DE CIUTAT aprofitant les possibles sinèrgies derivades de ser la única ciutat del mon que té 2 superestrelles a la NBA (que tenen la Fundació Gasol dedicada a aquests aspectes), clubs, grups ciutadans, Els objectius passen per promoure l'esport i bons hàbits entre la ciutadania, especialment nens i jovent, dotar als ciutadans d'un vincle identificatiu, posicionar a Sant Boi estatal i internacionalment, etc Aquest eix deuria incloure accions educatiu-esportives, suport a clubs, espais de joc dignes al carrer, accions singulars (competicions, concursos, jornades tècniques, dia del bàsquet, reconeixements als germans Gasol, etc), vinculació d'imatge a través de material gràfic i internet, etc. Com a possibles sinèrgies, obviament la col·laboració de la Fundació Gasol, ajuntament, escoles, clubs, empreses locals, externes (Endesa-basketlovers, Nike/Footloocker-Searchforthebaddest, etc) Com a projecte estratègic deuria de comptar amb un pla d'acció i partida pressupostària.


 • Aquesta pregunta va ser enregistrada el 2015-02-20 en sant boi en nom de Antonio Collado


 • Resposta directa d'ICV-EUiA:
  Hola Antonio,

  En els darrers anys hem pogut veure com Sant Boi es situa com a ciutat referent en l'àmbit de l'esport, en alguns ja tradicionals i que formen part de la identitat santboiana com és el rugby, o en altres esports com el beisbol, natació, ciclisme, o tants altres. El bàsquet, en bona part gràcies a l'èxit dels dos germans Gasol, també ha situat la ciutat i ha ajudat en la seva projecció. Evidentment calen accions que acompanyin aquests fets i aprofitar-los continuar anant en aquesta mateixa direcció.

  Una d'aquestes accions passa per dignificar els espais on practicar aquest esport, també a l'espai públic. Actualment hi ha cistelles que no conviden a la pràctica de l'esport i hi ha pistes que amb alguns canvis permetrien jugar en condicions dignes.

  Per a nosaltres, en el context econòmic actual, és bàsic oferir espais dignes d'oci a l'abast de tothom. Ho hem fet a l'entorn natural, generant espais magnífics on portar a la pràctica diferents esports. En els propers anys hem de fixar com a objectiu fer el mateix, dignificant espais que estiguin a l'abast de tothom a l'interior de la ciutat.

  Gràcies per la teva aportació!

comments powered by Disqus