Acceptada

 • Enviada: 2015-02-18 18:14:20
 • Per: David
 • Presentada: 2015-02-19
 • Estat: Acceptada
 • Arxivat en: Medi ambient i territori
 • Comparteix:

...Transport Públic i Sostenibilitat

Hola, m'agradaria i crec que a molta gent del Baix Llobregat, companys de Castelldefels, Gavà, Viladecans arribés la línia Castelldefels-Cornellà-Zona Universitària. Si almenys hi hagués les reclamacions pertinents pels Ajuntaments del Baix Llobregat per fomentar aquesta obra, no estaria gens malament. També estaria bé relacionat amb la sostenibilitat que es canviessin els contenidor de fracció orgànica ja que són molt petits. A Barcelona els contenidors són més grans i es pot separar millor la fracció resta i la orgànica. Molts vilatans reciclarien molt més. Gràcies per escoltar-me.


 • Aquesta pregunta va ser enregistrada el 2015-02-19 en Sant boi en nom de David


 • Resposta directa d'ICV-EUiA:
  Hola David.
  El nostre gran objectiu quant a mobilitat amb transport públic és la promoció de la utilització del transport públic, per davant del transport privat, oferint un sistema de transport col·lectiu de qualitat i competitiu respecte als desplaçaments amb vehicle privat. Totes les propostes en aquest sentit són benvingudes. Tot i així cal tenir present que en l'actualitat cal donar prioritat a aquelles que siguin factibles en l'actual context econòmic. La nostra connexió en transport públic amb Castelldefels, Gavà i Viladecans és insuficient i cal treballar per millorar-la. Cal estar atents a la futura reurbanització de la carretera C-245, sense oblidar que hem de continuar reclamant millores a l'actual oferta ferroviària.

  Sí. Cal canviar els contenidors de fracció orgànica augmentant el seu tamany. I no només això, en els propers 4 anys caldrà millorar el nostre sistema de recollida de residus, per augmentar els percentatges de recollida selectiva i per renovar la funcionalitat dels nostres contenidors i camions de recollida. Volem un Sant Boi més net i més sostenible.
  Moltes gràcies per la teva proposta.

comments powered by Disqus